M. I. C. E.


М.I.C.E

Со глобализацијата качувајќи се на нови врвови, многу организации преферираат да функционираат од различни страни на светот, со што се создава поттик за нивниот раст и перформанси.

Состаноци

„ДМЦ Балканс“ обезбедува услуги за состаноци со професионалност и посветеност. На успешна средба му треба совршено планирање, правилно управување, разбирање на барањата на клиентите, беспрекорно извршување, управување со времето и избор на вистинската дестинација. Ние нудиме услуги за состаноци кои се движат од мали до големи. Ние ги обучувме нашите планери за состаноци да обезбедат конзистентна и задоволувачка услуга. Започнуваме со разбирање на вашиот бизнис и вистинските барања на состанокот. Ние се концентрираме на секоја фаза од состанокот. Се задржуваме на вашиот  деловен принцип е и работиме според него. Нашата цел е да обезбедиме услуга за задоволување на клиентите. 

Нашата  цел е да обезбедиме услуга за задоволување на клиентите. Со помош на нашиот корпоративен тим, ние ќе обезбедиме соодветно место / дестинација за вашиот состанок што одговара на вашиот буџет и барањата. Нашата цел не е да ви помогнеме еднаш - подготвени сме да градиме долгорочен однос со вашата компанија.

Мотивациски состаноци / Тим билдинг

Ние ви помагаме да креирате точна програма за поттикнување/стимулирање на Балканот.Нашите експерти од оваа област ќе ви помогнат како партнер на вашиот корпоративен тим за да постигнете иновативна и успешна програма. Ви нудиме непобедлива поддршка за вашиот бизнис и исто така ги задоволуваме вашите потреби со тоа што  создаваме уникатна програма која станува незаборавно искуство за вашите учесници. Тимот  на„ДМЦ Балканс“ доаѓа со совршен план и работи на принципоот чекор-по-чекор за да се постигне совршено извршување на програмата. 

Ние нудиме целосна поддршка за хотело, избор на место, селекција, места за разгледување и локално јадење како и организирање на превоз. Ви ветуваме дека нудиме услуга од прва класа која ги привлекува вашите учесници. „ДМЦ Балканс: ќе ја претвори вашата програма помотивирачка, ангажирана и незаборавна.   

Конференции

Сакате да планирате, да ги соберете своите луѓе, да барате места и конференциски капацитети, за што е потребно повеќе време. ќе ве поддржуваме дури и во вашиот зафатен распоред. Ние ја одделуваме вашата работа во различни фази, како на пример наоѓање простор за вашиот состанок, програма за обука, конференција, семинар или настани. Ние ја намалуваме вашата работа и ја правиме вашата програма незаборавна за вашите учесници. Нашата посветена, професионална и искрена работа можете да ја видите во секоја фаза на работењето.

„ДМЦ Балканс“ се експерти за обезбедување услуги за конференции и состаноци и ние обезбедуваме професионално организирана услуга за разни компании низ сите региони. Членовите на нашиот тим се добро обучени и стручни во оваа област и секогаш се ажурирани за најновиот развој. Членовите на нашиот тим одржуваат пријателски однос со хотели ориентирани на конференции и сродните добавувачи. Ние секогаш нудиме совршени локации за нашите клиенти.

Саеми/ Изложби

ДМЦ Балканс “е тука за да ги олесни работите за постигнување на вашата цел. Ви нудиме нон-стоп услуги за сите изложби и потреби за управување.

Во „ДМЦ Балканс“ ги создаваме најдобрите саеми и изложби за нашите локални и меѓународни клиенти. Со помош на нашите професионални и искусни членови на тимот, ви помагаме да добиете незаборавна изложба. Наша крајна цел е да направиме совршен и испланиран настан за нашите клиенти. Ви ветуваме дека ќе ги исполнуваме вашите очекувања. Членовите на нашиот тим ќе ви помогнат за вашата изложба како на пример за место, сместување, транспорт и друго. Ви даваме целосна поддршка и ви помагаме да ја претвприте вашата изложба во голем успех. Ќе ви помогнеме од фазата на планирање па се до последната фаза.

Со високо посветен и квалификуван персонал кој се справува со нашите МICE - тури, бидете сигурни дека ќе го имате најдоброто за следното патување на вашата организација.