Kompleks Korab Trnica -, Mavrovo

Објавено во Сместување, Македонија, Маврово


ПОЛОЖБА:
Во срцето на Горна Река, меѓу високите Кораб, Шара и Бистра, кај многуте расфрлени планински рекички и Радика, меѓу зимзелените дрвја, се наоѓа комплексот „Кораб Трница“. Комплексот е оддалечен 5 (пет) километри од Мавровско Езеро, на патот кон Дебар.

СМЕСТУВАЊЕ:
Комплексот им нуди на гостите можност за одмор во сместувачки капацитети кои се состојат од апартмани, соби и планински куќички со прекрасен поглед кон падините на Кораб, Шара и Бистра. 

УСЛУГА: 
Исто така, располага со рецепција, лоби  и сопствена продавница за: млечни и месни производи, слатко, мед, вино… Како посебно обележје на ресторанот станува качамакот, кој се служи со кисело млеко, со „кораб кашкавал“ или со „трничко сирење“, кои традиционално биле произведувани во мандра, а потоа чувани во пештери на планината Кораб.

СОДРЖИНА:
Овој комплекс, освен со сместувачките капацитети, располага и со простории за состаноци и за деловни состаноци.Сите соби се со приватна бања, просториите во хотел Кораб Трница исто така имаат бесплатно Wi-Fi, додека некои соби имаат и поглед на градина. Собите на сместувањето се опремени со ТВ со рамен екран со сателитски канали.


СПОРТ И ЗАБАВА:

За гостите комплексот нуди бесплатно користење на велосипедите и риболовна опрема. Располагаме и со сопствени коњи и организираме тури за јавање за почетници.За авантуристите, во близина на овие објекти постои и посебен простор за кампување и за шатори, кој е опремен со комплетна инфраструктура.

Заради моменталната ситуација со Ковид-19 цените подлежат на промени.  
За најдобри цени побарајте понуда на: info@dmcbalkans.com 
+398 77 739 000 Viber/WhatsApp
+389 46 256 333

Зафатеност \ Тип на сместување Полупансион Ноќевање со појадок за две лица ( цена за престој од 3 или повеќе ноќевања) Ноќевање со појадок за две лица ( цена за престој за 1 ноќ) Полнпансион
Еднокреветна соба 0€ 0€ 0€ 0€
Стандардна Двокреветна соба (цена по лице) 0€ 0€ 0€ 0€
Стандардна Трокреветна соба (цена по лице) 0€ 0€ 0€ 0€
Четирикреветна соба (цена по лице) 0€ 0€ 0€ 0€


ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕНИТЕ:

  • Собите се достапни по добиено барање
  • Политика на отказ на резервацијата: до 7 денови - бесплатно; помалку од 7 денови 50%, еден ден пред доаѓање 100%

УСЛОВИ ЗА ПЛАЌАЊЕ:

Цените се изразени во евра со денарски курс од 62.00 деанари.
Авансно плаќање по фактура.

ОПШТИ УСЛОВИ:

  • За програмата важат Опшите Услови за патување на СКТМ.
  • Организатор на патувањето е DMC Balkans Travel & Events.
  • Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување. Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица.
  • Организаторот го задржува правото да го откаже во целост аранжманот како резултат на пандемија без рефундација, но со можност за издавање на ваучер кој клиентите ќе го искористат во следниот период согласно моменталните услови.
  • Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај на промена на цената на хотелот.
  • Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.

Пратете барање за резервација