Малдиви за Велигден

Објавено во Егзотични патувања


МАЛДИВИ ЗА ВЕЛИГДЕН
Индивидуална програмаМАЛДИВИ - Најромантична егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот Океан.

Детали од лет
TK1006 26APR SKPIST 2045 2320 / TK 730 27APR ISTMLE 0150 1200
TK 731 03MAY MLEIST 2240 0455+1 / TK1003 04MAY ISTSKP 0735 0805
EMBUDU VILLAGE 3* од 1.340 ЕУР ПО ЛИЦЕ
ЗА ДБЛ СОБА Superior /ПОЛНПАНСИОН
SUN ISLAND RESORT & SPA 4* од 1.510 ЕУР ПО ЛИЦЕ
ЗА ДБЛ СОБА Superior /ПОЛНПАНСИОН
SAii LAGOON MALDIVES 5* од 1.940 ЕУР ПО ЛИЦЕ
ЗА ДБЛ СОБА /ПОЛНПАНСИОН

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање .

Во цената е вклучено:

 • Авионски билет на релација Скопје-Истанбул-Мале-Истанбул-Скопје со Turkish Airlines сo вклучен багаж, согласно саатници на програма;
 • Аеродромски такси;
 • 6 ноќевања во наведениот хотел, наведен тип на соба / наведена услуга
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион;  

Цената не вклучува:

 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Факултативни тури
 • Други индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување
 • Зелена такса за МАЛДИВИ (околу 6 УСД по лице на ноќ) која се плаќа директно на рецепција во хотелот
 • Сѐ што не е наведено во ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО ,

Услови:

• При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
• Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм
• Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација
• За ова патување не се потребни медицински имунизации
• Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата.
• Задолжително патничко осигурување


Детали од лет
TK1006 28APR SKPIST 2050 2325 // TK 730 29APR ISTMLE 0145 1155
TK 731 06MAY MLEIST 2240 0455+1 // TK1003 07MAY ISTSKP 0735 0805
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5* ОД 1 450 ЕУР ПО ЛИЦЕ
ЗА ДБЛ СОБА Sky Room/ Ноќевање со појадок

Сосема уникатна понуда на Малдивите - "Crossroads Maldives" е прв multi-island и прва понуда од ваков тип на оваа дестинација, замислена како еден вид „hub - центар на настани“. Еден од хотелите на располагање е тропската, енергична лагуна SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton.

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари

Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање .

Во цената е вклучено:
 • Авионски билет на релација Скопје-Истанбул-Мале-Истанбул-Скопје со Turkish Airlines сo вклучен багаж, согласно саатници на програма;
 • Аеродромски такси;
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, наведен тип на соба / наведена услуга
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион;
Цената не вклучува:
 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Аеродормски такси – 50еур по лице
 • Факултативни тури
 • Други индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување
 • Зелена такса за МАЛДИВИ (околу 6 УСД по лице на ноќ) која се плаќа директно на рецепција во хотелот
 • Сѐ што не е наведено во ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО ,
Услови:
• При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
• Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм
• Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација
• За ова патување не се потребни медицински имунизации
• Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата.
• Задолжително патничко осигурување

Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.DMC BALKANS ВИ ПОСАКУВА УБАВ ПАТ