Трансфери


Точниот тип на трансфер што ќе изберете да одите заедно со празничниот пакет зависи од вас. Можете да изберете приватен или индивидуален трансфер, семеен трансфер или трансфер за мала група. Персонализиран трансфер е одличен додаток за оние кои имаат резервирано пакет одмор, но сакаат да имаат поудобен трансфер. 

Аеродромски трансфери

Ако барате сигурен и лесен начин за да стигнете од аеродромот до вашиот хотел или назад, ќе најдете совршено решение во нашата агенција.

Ние ви нудиме професионални трансфери!

Што и да сте, патник, пар или група пријатели, што и да ви треба трансфер од / до аеродромите во балканските земји, вклучувајќи ги Македонија, Албанија, Србија, Црна Гора, Косово, Хрватска, Босна, Грција, Бугарија или до специјален одмор следејќи ги вашите сопствени идеи: Имаме пријателски, искусни и повеќејазични возачи и водичи. ДМЦ Балканс го нуди сето ова по разумни цени.

Пред сè, ни сме 100% доверливи и точни на време.

Луксузни трансфери

Патувајте безбедно и удобно!

DMC Балканс исто така може да обезбеди луксузни трансфери со луксузни автомобили. Ние сме практично лоцирани во срцето на Балканот и нудиме целосно персонализирана услуга за нашите клиенти.

Ние ја разбираме важноста да се биде на вистинското место во вистинско време, што со текот на годините добивме репутација дека сме еден од најдобрите даватели на трансфер.

Автобуски трансфери

Не грижете се за резервација на вистинскиот автобус за вашата посакувана дестинација!

Ако сте збунети и не знаете како да стигнете до одредена дестинација, можеме да ја организираме вашата група да патува и да ви помогнеме да ги посетите местата за кои сонувате!

Ако сте во една од балканските земји, со кои соработува DMC Балканс, но немате идеја како да го пронајдете најдоброто решение за патување, ние можеме да ви помогнеме при организирање на автобуски превози до дестинациите што сакате да ги посетите. Ние ви нудиме висококвалитетни и удобни автобуси кои ќе ве одведат до вистинската дестинација и назад!